Select Page

ECOMMERCE.

Wil u uw omzet verhogen? Dan speelt ecommerce een belangrijke rol. Door de verkoop van producten online kunt u meer potentiële klanten bereiken en delen van het verkoopproces automatiseren. 

Een webshop kunt u bijna zien als een medewerker van uw bedrijf en kan ingezet worden voor diverse taken. Denk aan informatieverstrekking, productverkoop, klantcontact of klantenwerving.

Gecombineerd met een top gebruikerservaring zorgt dit voor meer bezoekers op uw website, meer opdrachten en meer omzet voor uw bedrijf!

Custom WEBSHOP

Op maat gemaakte ecommerce omgeving. De webshop wordt vanaf de grond af aan opgebouwd om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf en doelstelling. Hierbij kunnen we applicaties bouwen welke integreren met uw huidige systemen. Neem contact op om te bespreken of u een custom webshop nodig heeft of dat Woocommerce of Shopify een passende oplossing is.

Meer informatie →

AMAZON PLATFORM

Amazon groeit snel en is sinds 2020 ook in Nederland actief. Door uw bedrijf aan te sluiten bij het Amazon Seller programma kunt u profiteren van de miljoenen klanten die dagelijkse op de websites van Amazon shoppen. Daarnaast kunt u zelf uw gehele verzendproces via Fulfillment By Amazon (FBA) laten verlopen. Wilt u meegroeien met Amazon? Met jarenlange aantoonbare ervaring als verkoper op het Amazon platform kan ik u hierbij helpen!

Meer informatie →

WOOCOMMERCE

WooCommerce is de webshop functionaliteit welke op een WordPress website kan worden geïnstalleerd. Een webshop met WooCommerce heeft onder meer als voordeel dat er een veel out-of-the-box functionaliteit wordt meegeleverd. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, wat inhoudt dat er veel mogelijk is met een webshop welke op deze manier wordt gebouwd. Daarnaast is het bijhouden van de webshop voor de verkoper relatief eenvoudig.

Meer informatie →

SHOPIFY

Shopify is net als WooCommerce een platform voor webshops. Shopify wordt wereldwijd door 1,700,000+ bedrijven gebruikt. Het omschrijft zichzelf als een alles-in-één handelsplatform om een bedrijf te starten, te beheren en te laten groeien. 

Meer informatie →

Benieuwd naar reeds voltooide projecten?
Een selectie hiervan is te vinden in het portfolio.

Bekijk portfolio →