Select Page

ONLINE MARKETING.

Wilt u meer bezoekers op uw website krijgen? Wij kunnen u daarbij helpen!

Meer bezoeker op uw website, betekent meer mogelijkheden voor conversie, ofwel omzet voor uw bedrijf.  Een goede website is hiervoor natuurlijk een vereiste, maar dat is niet enige. Wanneer u een website heeft betekent dat helaas niet dat mensen spontaan op uw website terecht zullen komen.

U zult de aandacht van uw doelgroep moeten krijgen door de juiste inzet en strategie van (online) marketing. Er zijn verschillende manieren om dit uit te voeren en wij bieden u een aantal effectieve mogelijkheden!

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit het hedendaagse internet. Ook uw klanten maken er gebruik van. De inzet van social media voor een bedrijf kan enorm effectief zijn. Uw bedrijf bereikt met de juiste berichten de gewenste doelgroep en blijft relevant. Echter, een goed online profiel een social media platform opbouwen vergt veel aandacht, kennis en kunde. Denk aan de dagelijkse foto’s, berichten, vragen, reacties, klantcontact, etc. Met ons team helpen wij u hier graag bij. Ons netwerk heeft al vele profielen van restaurants, hotels, winkels en andere bedrijven naar de tienduizenden, honderdduizenden en in enkele gevallen zelfs over de miljoen volgers geholpen!

Meer informatie →

influencer marketing

Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij de focus ligt op personen die online een groot publiek hebben. Ons team Bedrijven en organisaties kunnen dit publiek aanspreken door samen te werken met de influencer. Door de juiste influencer in te zetten voor uw campagne kunnen we heel gericht op specifieke doelgroepen focussen. Dankzij jarenlange ervaring van ons team in deze branche, hebben we met het team een netwerk van influencers met tuinduizenden, honderdduizenden en zelfs enkele miljoenen volgers per influencer. Samenwerkingen kunnen op allerlei manieren worden vormgegeven.

Meer informatie →

SEO (Search engine optimization)

SEO, of Search Engine Optimization, is een verzamelnaam voor alle processen die de organische vindbaarheid van een webpagina in zoekmachines verbeteren. Door effectief gebruik van SEO technieken is het mogelijk om niet alleen meer, maar ook de juiste bezoekers naar gewenste webpagina’s te trekken. Wilt u dat dat uw bedrijf naar voren komt wanneer mensen bepaalde termen intypen bij Google? Dan is SEO de oplossing en wij kunnen u hierbij helpen!

    Meer informatie →

    Benieuwd naar reeds voltooide projecten?
    Een selectie hiervan is te vinden in het portfolio.

    Bekijk portfolio →