Select Page

PORTFOLIO.

Met trots delen we hier enkele voltooide projecten. Mocht u vragen hebben over één of meerdere van deze projecten, neem dan gerust contact op.

Meer informatie opvragen →

Portfolio websites

3D Print Portaal

www.3dprintportaal.nl

3D printen met 3D Print Portaal is simpel, snel, leuk en voordelig. Hierdoor is onze print service ook zeer interessant voor thuisgebruik.

Bezoek website

Amtra

www.amtra.nl

Amtra produceert en levert vulmachines voor vaten, IBC’s, containers, big bags, flessen en blikjes, in combinatie met een breed scala aan transport en handling systems bestemd voor een internationale klantenkring.

Bezoek website

Beauty by Eden

www.beautybyeden.nl

Beauty By Eden is een schoonheidssalon gevestigd in Maasdam. Naast het geven van heerlijke behandelingen, kunt u bij ons ook ook producten kopen. 

Bezoek website

Vital Motions

www.vitalmotions.nl

De praktijk voor fysiotherapie in de Hoeksche Waard, gevestigd in Numansdorp. Hier denken wij graag samen met jou ‘out of the box’ om zo blijvend van jouw klachten af te komen.

Bezoek website

Innoving

www.innoving.nl

Innoving is de partner op het gebied van product innovatie en engineering. Innoving kan voor het gehele ontwerpproces verzorgen en u voorzien van technisch advies waarbij u als klant centraal staat.

Bezoek website

ROC Homes

www.rochomes.eu

Om het aanbod van hun prefab woningen te delen met klanten, was er een website nodig. De ideale oplossing om informatie overzichtelijk te maken voor alle verschillende opties.

Bezoek website

Burgh Woods

www.burghwoods.nl

Specialist in maatwerk meubelen en overkappingen. De website wordt ingezet voor beschrijving van diensten, portfolio van projecten en een volledige webshop voor kant-en-klare producten.

Bezoek website

Docify

www.docify.nl

Doficy is een SaaS applicatie waarmee klanten snel en veilig al hun documenten uploaden die bijvoorbeeld nodig zijn voor een administratie, boekhouding, ib aangifte of contract.

Bezoek website

Tuinpadmal

www.tuinpadmal.nl

Een webshop voor mooie producten. Met een tuinpadmal kan je goedkoop en gemakkelijk zelf een DIY tuinpad of terras aanleggen, ook als je geen kennis hebt van tuinpaden aanleggen!

Bezoek website

Phrase Plate

www.phraseplate.com

Phrase Plate biedt de perfecte oplossing om uw seed-frase veilig op te slaan. De Pro Plates bestaan uit twee roestvrijstalen platen. Hiermee kunt u elke seed-zin van 12 of 24 woorden graveren.

Bezoek website

Strien Graag Gezien

www.striengraaggezien.nl

De BIZ van Strijen. Een Bedrijven Investeringszone (BIZ) is een wettelijk instrument, uit de wet BIZ, waarmee alle ondernemers gezamenlijk investeren in de kwaliteit van hun omgeving. 

Bezoek website

Uw Bedrijf

www.uwbedrijf.nl

Ook interesse om een eigen website te laten maken of uw huidige website te laten onderhouden of vernieuwen?

Meer weten?

Neem contact op

Meer weten over één of meerdere van deze projecten?
Neem contact op.