Select Page

WEBSITES.

Heeft u een nieuwe website nodig óf wilt u een bestaande website verbeteren? Dan bent u aan het juiste adres!

Gespecialiseerd in midden-en kleinbedrijf help ik bedrijven met hun websites. Een professionele website straalt vertrouwen uit tegenover uw klanten. Een website kunt u bijna zien als een medewerker van uw bedrijf en kan ingezet worden voor diverse taken. Denk aan informatieverstrekking, productverkoop, klantcontact of klantenwerving.

Gecombineerd met een top gebruikerservaring zorgt dit voor meer bezoekers op uw website, meer opdrachten en meer omzet voor uw bedrijf!

Custom websites

Op maat gemaakte websites. Websites worden vanaf de grond af aan opgebouwd om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf en doelstelling. Neem contact op om te bespreken of u een custom website nodig heeft of dat WordPress of Shopify een passende oplossing is.

Meer informatie →

WordPress websites

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u een website kunt bouwen en onderhouden. Ooit begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de home-pagina van uw website altijd uw laatste (blog)berichten liet zien. Inmiddels kun je met WordPress gelukkig veel meer: het is nu een uitgebreid CMS met een heel ecosysteem aan plugins en themes eromheen.

Meer informatie →

Webhosting & Email

Premium webhosting zorgt ervoor dat uw website altijd bereikbaar is voor bezoekers en uw emailaccounts blijven functioneren.

Profiteer onder meer van:

  • Razendsnelle servers
  • 99.99% Uptime garantie
  • Onbeperkte emailaccounts
  • Beveilgd SSL-certificaat

Meer informatie →

Website onderhoud

Onderhoud is nodig om uw website veilig, snel, relevant en up-to-date te houden. Dit zorgt voor de beste gebruikerservaring. Een langdurige samenwerking voor webdesign, webhosting én onderhoud zorgt ervoor dat u altijd een perfect functionerende website heeft en houdt!

Voordelen van een website onderhoudsovereenkomst zijn onder meer:

  • 24/7 Support
  • Dagelijkse back-ups
  • Rapportages
  • Updates en beveiliging

Meer informatie →

Benieuwd naar reeds voltooide projecten?
Een selectie hiervan is te vinden in het portfolio.

Bekijk portfolio →